''WAAROM SMOOTHIES DE BESTE MANIER ZIJN OM JE GEZONDHEID EEN BOOST TE GEVEN''

Alles wat je moet weten voor het maken van de allerbeste en meest gezonde smoothies

3d cover De Ultieme Smoothie Gids - Pim Stigter

[su_list icon="icon: check-circle-o" icon_color="#0E720D"]

 • Leer je precies wat gezonde voeding is en wat je lichaam nodig heeft om gezond te kunnen zijn.
 • Staat precies uitgelegd hoe je snel en makkelijk gezonde smoothies maakt met deze 99 smoothie recepten.
 • Krijg je ALLE informatie die je moet hebben voor het maken van de allerbeste smoothies.

[/su_list]

Het drinken van smoothies is  de makkelijkste en snelste manier om veel gezonde voedingsstoffen binnen te krijgen:

Groene bladgroenten zijn een belangrijke bron van eiwitten, vitaminen, vezels, anti-oxidanten en essentiële mineralen. Ze bevatten stoffen die in geen enkele andere groentesoort te vinden zijn en helpen verzuring van het lichaam tegen te gaan.

Kortom: smoothies helpen je lichaam reinigen en zitten vol power brandstoffen voor je lichaam.

TOP 10 Voordelen van smoothies

 1. Verliezen van overtollig lichaamsvet
 2. Mooiere huid
 3. Vermindering van allergische reacties zoals acne
 4. Verkleint de kans op kanker, diabetes, beroertes en hart-en vaatziekten
 5. Minder vaak griep/verkoudheid vanwege betere weerstand
 6. Diepere en betere slaap
 7. Hoger libido
 8. Meer energie
 9. Minder snel zweten
 10. Betere lichaamsgeur

Gezonde voeding en smoothies zorgen ervoor dat je lichaam beter functioneert. Je zult meer energie hebben om te bewegen, wat je ondersteunt bij het afvallen. Bij vreetbuien of bij het zoeken naar een gezond tussendoortje, komt ook de groene smoothie ideaal van pas. Veel mensen ervaren een opwaartse spiraal door regelmatig smoothies te drinken wat een catalysator is voor goede effecten op je leven. Ik weet dit omdat dit is hoe het voor mij en vele anderen werkt.

groene-smoothies

Hoe smoothies mijn leven voorgoed hebben veranderd (en hoe jij dat ook kan!)

Hoi! Ik ben Pim Stigter de maker van De Ultieme Smoothie Gids. Jarenlang ben ik professioneel snowboarder geweest en specialisten zorgden voor mijn gezondheid. Deze begeleiding werd op een gegeven moment gestopt door de economische crisis en tegelijk ging ik toen op mijzelf wonen. Ik wist niet hoe je gezond bent/doet en toen ging het snel mis. Lees hier hoe smoothies uiteindelijk mijn leven hebben veranderd. 

Wat er gebeurde toen ik ongezond ging eten
Door ongezond eten (omdat ik niet beter wist) ging ik mij steeds slechter voelen. Ik kreeg minder energie, overtollig lichaamsvet en heb in korte tijd veel spiermassa verloren. Ook kreeg ik last van acne, slaapproblemen, meer moeite met concentreren en uiteindelijk zelfs paniekaanvallen. Ik begreep er niks van.

Een gezond lichaam heeft gezonde voeding nodig
Mijn vriendin zorgde voor de ommekeer. Zij speelt hockey op hoog niveau en besloot daarvoor te gaan trainen met een personal trainer. Op advies van haar personal trainer heeft zij direct haar eetgewoonten veranderd voor écht snel resultaat. Ze kreeg een voedingschema en ik besloot het samen met haar te volgen.

Smoothie ingrediënten

Wat er gebeurde is echt ongelofelijk. De eerste 3 weken van ons nieuwe dieet heb ik last gehad van flinke afkickverschijnselen. Ik kreeg last van hoofdpijn, stemmingswisselingen, jeukende huid, slapeloosheid, hongeraanvallen, duizeligheid en werd erg prikkelbaar (zacht uitgedrukt, sorry nog daarvoor). Mijn lichaam was de onbewerkte groente, vis, vlees, noten & zaden en fruit gewoonweg niet gewend en vroeg mijn slechte eetgewoontes terug.

''Echt bizar wat voeding  allemaal met je kan doen, zowel op een goede als slechte manier!''

Mijn vriendin had vrijwel geen last van afkickverschijnselen omdat zij daarvoor al veel gezonder at dan mij. Zij vroeg haar personal trainer of mijn afkickverschijnselen gebruikelijk zijn? Dat hoort er dus allemaal bij. Ik moest volhouden dus dat deed ik.

Eindelijk resultaat!
Oh man, toen ik dat allemaal had doorstaan begon ik eindelijk resultaat te zien. Ik had meer energie, kon veel beter slapen en beter concentreren. Na 2 maanden was zelfs bijna al mijn acne verdwenen en had ik geen hoofdpijn meer. Na een tijdje werd ik gemakzuchtig en begon ik weer ongezonder te eten en kreeg snel weer oude kwaaltjes terug. Ik besloot om snel definitief mijn nieuwe gezonde eetgewoontes weer op te pakken en de kwaaltjes verdwenen als sneeuw voor de zon.

3 maanden gezond eten en smoothies drinken. 10% lichaamsvetpercentage omlaag naar minder dan 16%. En dat zonder te sporten!

Op onderstaande foto's: Na 3 maanden gezonde smoothies en gezonder eten. Mijn lichaamsvetpercentage daalde met meer dan 10%!

Hoe je snel en makkelijk veel gezonde voedingsstoffen binnenkrijgt
Ik was blij met mijn nieuwe levensstijl, maar ook lastig want het kost veel tijd en geld om gezond te eten. Ook was het schema eentonig. Er moest een snellere, betere manier zijn om veel gezonde voeding binnen te krijgen. De oplossing: smoothies! Met smoothies kun je makkelijk en snel veel gezonde voedingsstoffen binnen krijgen. Je kunt eindeloos variëren en smoothies kun je makkelijk meenemen voor onderweg

De afgelopen 2 jaar heb ik veel smoothie recepten uitgeprobeerd en geperfectioneerd en alles over voedingsleer opgezocht. Ik vond weinig goede Nederlandstalige informatie- en inspiratiebronnen over gezonde smoothies en daarom heb ik mijn kennis gebundeld in dit ebook: De Ultieme Smoothie Gids. Het maakt niet uit of je nou voor de eerste smoothie gaat maken en drinken of dat je al een doorgewinterde groene superfood smoothie drinker bent net als ik, ik weet zeker dat je veel waardevolle dingen haalt uit dit ebook!

Wat anderen zeggen over De Ultieme Smoothie Gids:

Dank je wel voor het ebook. Ik maakte al vaak gezonde smoothies en haal toch erg veel inspiratie en tips uit De Ultieme Smoothie Gids. Ik ben er in ieder geval superblij mee! 🙂

Gr. Caroline

Caroline Ammerlaan - Scheveningen, SUP's UP

Pim! Het ebook ziet er echt top uit! Congrats! And well done :)

Ik heb net mijn eerste smoothie gemaakt ooit en was erg lekker. Ik ga zeker vaker smoothies maken!

Ciao
Bernice

Bernice Falconi - Rotterdam, Medewerker ANWB Alarmcentrale

Hoi Pim,

Ik ben erg blij ben met mijn smoothie ebook. Ik heb meerdere diëten gevolgd succes. Dit kwam mede door mijzelf, maar met behulp van je ebook ben ik de smoothies gaan maken en wat een super lekkere smoothies, ik ben echt helemaal happy. Ik maak nu 2 maanden smoothies en al 3kg afgevallen. Ook een beetje begonnen met sporten en voel me al echt lekkerder. Ik ben nog lang niet op mijn streefgewicht maar je hebt mijn leven al veranderd en het gaat steeds beter. Ik hou je op de hoogte.

Groetjes Tessa

Tessa Luiten - Almere, Verkoopster TMS Bataviastad

Zo ziet De Ultieme Smoothie Gids er uit van binnen

Hieronder zie je 2 van de 99 smoothie recepten. Naast de recepten krijg je ook veel uitleg en inspiratie over gezond eten en leer ik je alles wat je moet weten voor het maken van de allerbeste smoothies.

99 Smoothie Recepten eBook voorbeeld 2

Klik op de afbeelding om te vergroten.

99 Smoothie Recepten eBook voorbeeld 1

Klik op de afbeelding om te vergroten.

 

Klik nu op de oranje knop hieronder en download DE ULTIEME SMOOTHIE GIDS en krijg meteen de 99 smoothie recepten

LET OP! De Ultieme Smoothie Gids is alleen deze maand verkrijgbaar met extra korting!

Van: € 27,97

Voor: € 19,97

Download Nu

Betalen in een veilige omgeving 61457

De complete inhoudsopgave van het ebook:

 • Hoofdstuk 1: Inleiding - Hoe Smoothie Mijn Leven Hebben Veranderd! (en hoe ze dat ook voor jou kunnen doen)

  Smoothies hebben mij enorm geholpen op allerlei manieren. In de inleiding vertel ik je hier alles over en hoe dit is begonnen. Ook krijg je een duidelijk beeld wat je precies van dit eBook kunt verwachten. 

 • Hoofdstuk 2: Wat smoothies precies zijn en waarom je die zou moeten drinken?

  Leer wat smoothies nou precies zijn, waarom er leven op aarde bestaat (over groenten, chlorofyl en de superkracht van (groene) smoothies) en waarom groente en fruit van levensbelang zijn en hoe smoothies je enorm kunnen helpen! 

 • Hoofdstuk 3: Hoe je de allerbeste smoothies maakt

  In dit hoofdstuk leer je alles wat je moet weten om de beste smoothies te kunnen maken. Er wordt uitgelegd wat je nodig hebt voor smoothies,welke resultaten je allemaal kunt behalen met smoothies, welke ingrediënten je het best kunt gebruiken, wat de do’s & don’ts zijn en wat de meest gemaakte fouten zijn bij het maken van smoothies. Tot slot onthul ik de beste tips en strategieën om optimaal van je smoothie te kunnen genieten.

 • Hoofdstuk 4: De top 5 meest gemaakte fouten bij smoothies en een gezond leven

  Hier vertel ik je de meest gemaakte fouten bij het maken van smoothies en hoe jij die kunt voorkomen.  (Groene) smoothies worden namelijk doorgaans niet goed gebruikt waardoor je essentiële voedingstoffen en mineralen niet goed kan opnemen of waardoor je slechte (verborgen) ingrediënten in je smoothie krijgt die je daar eigenlijk echt niet wilt hebben (lees slechte suikers, giftige bestrijding stoffen en dubieuze e-nummers bijvoorbeeld). 

   

 • Hoofdstuk 5: Wat heb je nodig? - De benodigdheden en de verschillende soorten blenders

  Door dit hoofdstuk ben je goed voorbereid om de beste smoothies ooit te maken. Jarenlang heb ik mij verdiept in het maken van smoothies en deel hier de essentiële basis benodigdheden en ook wat je niet nodig hebt.. Doe er je voordeel mee!

 • Hoofdstuk 6: De 99 Smoothie Recepten!

  Hier vind je de lekkerste en meest gezonde smoothie recepten:

  – Smoothie Recepten met zuivel

  – Smoothie Recepten zonder zuivel

  – groene smoothies

  – superfood smoothies

  – next level smoothies (voor specifieke resultaten)

  yumyumyum

 • Hoofdstuk 7: Handige doe-het-zelf recepten en methodes voor smoothies

  Zelf amandelmelk of kokosmelk maken? Of leren hoe je een kokosnoot openmaakt zonder dat je keuken een slachtveld wordt? Deze tips en tricks ga je waarderen!

 • Hoofdstuk 8: 3 Pro tips voor de allerbeste smoothies

  Dit is al pagina 10. Wellicht ben je overwelmt door alle informatie die ik je heb verschaft. Als je in ieder geval gefocust blijft op deze drie dingen dan zul je ongetwijfeld altijd de allerbeste smoothies maken!

 • Hoofdstuk 9: Een paar laatste woorden van Pim en wat je nu als eerst moet doen…

  Gefeliciteerd! Als je op dit punt bent aan gekomen ben je echt een rockster, serieus. Ik weet dat ik je veel informatie heb verschaft en dat je flink aan het denken bent gezet, maar je hebt nu wel alle kennis om de lekkerste en beste smoothies te maken van de hele wereld! Nu is het tijd om zelf aan de slag te gaan om en deze kennis in de praktijk te gaan brengen… Je eerste smoothie maken! Volg deze instructies om nu zelf je eerste smoothie te maken.

100% niet tevreden, geld terug garantie!

Met dit smoothie receptenboek eBook geef ik je mijn 100% geld terug garantie.

Als je het boek, om wat voor reden dan ook, zijn geld niet waard vindt dan hoef je enkel binnen 14 dagen een e-mail te sturen naar info@smoothiereceptenpro.com en ik geef je direct jouw volledige investering terug, zonder moeilijke vragen.

Daar bovenop, ook al vraag je het geld terug, je mag het ebook gewoon houden. Eigenlijk ben ik dus degene die het risico neemt om je dit boek tegen deze lage prijs aan te bieden.

Je kan dus vertrouwen dat dit ebook je hoe dan ook zal gaan helpen en als je om welke reden dan ook toch niet tevreden bent met de resultaten dan geef ik je jouw geld en je oude lichaam terug. 🙂

Klik nu op de oranje knop hieronder en download DE ULTIEME SMOOTHIE GIDS en krijg meteen de 99 smoothie recepten

LET OP! De Ultieme Smoothie Gids is alleen deze maand verkrijgbaar met extra korting!

Van: € 27,97

Voor: € 19,97

Download Nu

Betalen in een veilige omgeving 61457