99 SMOOTHIE RECEPTEN

HET MEEST COMPLETE NEDERLANDSTALIGE SMOOTHIE RECEPTEN KOOKPAKKET


 

Ik laat je zien hoe je Snelle en Gemakkelijke Smoothie Recepten Klaarmaakt met Gezonde Ingrediënten!

– En ze zien er zo uit

9442578

Smoothie Recepten Pro Pim Stigter

Pim StigterAuteur van het ‘99 Smoothie Recepten‘ eBook.Ik ben 10kg vet kwijtgeraakt in maar een paar maanden tijd en ik heb meer energie dan ooit! Dit alles heb ik gerealiseerd met het drinken van smoothies. De juiste Smoothie recepten hebben mij daar enorm bij geholpen 
 

99 Smoothie Recepten eBook voorbeeld 1

 

 

Beste Smoothie-vriend,

Ik ben Roland, de auteur van het eBook ’99 Smoothie Recepten’.

Als je dit leest, dan betekent dat één ding: jij bent op een missie naar een gezonder leven en meer energie en dit wil je bereiken met smoothies.


VANAF HIER MOET IK HET NOG VERBETEREN!!!!!

Andere diëten hebben je teleurgesteld, ondanks alle moeite die je ervoor hebt gedaan. Niks leek te helpen totdat je kennis maakte met smoothies.

Deze manier van eten klinkt logisch in je oren. De informatie en wetenschap erachter voelen goed bij je aan. En wellicht ben je zelfs al aangestoken door het Paleo virus.

Wist je dat meer dan 41% van de Nederlanders overgewicht heeft? En dat dit percentage ieder jaar stijgt! – Centraal Bureau voor de Statistiek

Hallo, ik ben Pim (die gozer aan de rechterkant)

Ik heb het 99 Smoothie Recepten eBook gemaakt om mensen te helpen écht gezond te worden.

Leer snel hoe jij ook makkelijk een gezond leven kan hebben.  

Let op! 4 op de 10 mensen zijn te zwaar! Nog meer mensen leven ongezond.. 

In 2011 hebben zo’n 6,5 miljoen mensen in ons land matig of ernstig overgewicht.

Dat is veel meer dan begin jaren tachtig, toen nog maar 27 procent te zwaar was.

Maar nu is het nog erger geworden! 

In de afgelopen dertig jaar is het aandeel mensen met overgewicht in Nederland sterk toegenomen, zowel bij volwassenen als bij 4- tot 20 jarigen. De toename is vooral groot bij volwassenen;

het aandeel met ernstig overgewicht is zelfs meer dan verdubbeld!

Bij mannen van 40 jaar of ouder heeft inmiddels meer dan de helft overgewicht…

overgewicht

Ook mensen die niet (te) dik zijn zijn ziek of hebben last van allerlei kwalen zoals: 

 • Vaak ziek zijn door gebrek aan  vitamines, mineralen en andere essentiële voedingsstoffen.
 • Weinig of geen energie hebben doordat ze altijd langzame koolhydraten eten die je vol laten voelen maar je lichaam amper voeden.
 • Slecht en weinig slapen door verkeerde voeding zoals (te)veel zuivelproducten en te weinig groenten en fruit.
 • Hyperactiviteit en/of concentratieproblemen door overmatig gebruik van (verkeerde) suikers.
 • Altijd maar hoofdpijn en prikkelbaar door gebrek aan goede ‘brandstof’ voor het lichaam. 
 • Gezonde voeding kan zelfs de ergste welvaartziekten zoals obesitas, diabetis, hart en vaatziekten, kanker en meer doen voorkomen of in sommige gevallen zelfs genezen. 

Voeding zonder voedingsstoffen

In het westen is het heel normaal om voeding zonder voedingsstoffen te eten.

Het eten van suiker, bloem en transvetten in steeds grotere hoeveelheden zijn bijvoorbeeld de: Dikmakende, kankerverwekkende, diabetesveroorzakende, hartaanvaltriggerende doughnuts.

De voornaamste veroorzakers van welvaartsziekten.

Deze ingrediënten, die maatschappelijk vokomen geaccepteerd worden, zijn verweven met de industriële wijze van voedselbereiding.

In elk voorgeproduceerd eten zit suiker, bloem of transvet, of het nu koekjes, sauzen, brood, soepen, magnetronmaaltijden, cakes of wat dan ook is, deze producten zonder voedingswaarde zitten in vrijwel alle fabrieksproducten.

Welvaartsziekten zit niet in de genen

Welvaartsziekten zitten niet in de genen want iedereen kan ze krijgen als je door de industrie gesynthetiseerd voedsel eet uit potjes, pakjes, blikjes, doosjes en zakjes.

In Nederland werd er in november 2012 een onderzoek gedaan door onderzoekers van de universiteit van Groningen gepubliceerd waarbij wetenschappers genen zouden hebben ontdekt die wijzen op het voorkomen van suikerziekte en obesitas, slechts twee van de vier bekende welvaartsziekten. 

wit brood
De genen-verklaring biedt geen antwoord op de vraag waarom uitbraken van ziekten als diabetes, obesitas en kanker de laatste 30 jaar explosief zijn gestegen.
 
De wetenschap omtrent genen is nog lang niet uitgekristalliseerd.
 
De wetenschappers geven geen antwoord op de vraag waarom de ene persoon wel en de andere geen welvaartsziekte ontwikkelt.
 
Dat heeft zeer waarschijnlijk te maken met voeding.
 
Genen kunnen aan en uit worden gezet; deze aan- en uitknop is recent ontdekt en onderzoekers beginnen nu pas langzaamaan te beseffen wat dit betekent.
 
Het betekent dat je op zoek moet gaan naar wat de aan- en uitknop triggert van stand te veranderen.
 
Het antwoord is: voeding.
 
Onnatuurlijke, gesynthetiseerde voeding die veel westerlingen gewoon zijn te eten is de enige en ware oorzaak van het ontstaan welvaartsziekten

Hoe smoothies mijn leven hebben veranderd! (En hoe dat ook jou leven kan veranderen)

Ik zat in hetzelfde schuitje als jou.

Mijn hele leven dacht ik dat ik best gezond was, omdat ik eigenlijk niet beter wist omdat ik heel mijn leven al ongezond at zonder dat ik het wist.

Ik heb altijd al moeite gehad met concentreren en ook met inslaap komen. Ik dacht dat dit gewoon bij mij hoorde en dat ik zo was.

Ook had ik soms flinke stemmingswisselingen en was ik het ene moment heel druk en het andere moment niet vooruit te branden. 

Ik studeerde, at 3x per dag, meestal gewoon brood met beleg, af en toe wat fruit en ’s avonds iets met koolhydraten zoals bijvoorbeeld aardappels, pasta of rijst met wat groente en vlees of vis. 

Ook at ik best veel kaas en dronk ik veel melk omdat ik dit lekker vond. 

Regelmatig at ik chips of koekjes en dronk ik af en toe wat frisdrank (soms light) omdat ik dacht dat ik toch wel een snelle stofwisseling had en ik nooit aankwam. 

Misschien herken je jezelf hierin? 

In ieder geval, ik was meer een doener dan een denker. Kortom ik moest altijd wat doen. 

Daarom heb ik bijna alle sporten gedaan die je maar kan bedenken en heb ik van mijn grootste hobby mijn beroep kunnen maken. 

Voor 8 jaar lang ben ik professioneel snowboarder geweest en voerde als lid van het Nederlands snowboardteam over de hele wereld gevaarlijke stunts uit in halfpipes en op grote schansen. 

Omdat ik elke dag zoveel sportte merkte ik niet zoveel van de ongezonde voeding die ik at. 

Toen ik een keer verplicht naar een clinic moest van een dieetist vond ik het dan ook onzin om te horen dat ik mijn hele eetpatroon moest omgooien. 

Ik presteerde toch goed genoeg?

Pas toen ik ben gestopt op mijn 23e jaar met topsport en een kantoorbaan kreeg merkte ik pas echt wat voeding met je lichaam doet!

Ik verandere mijn eetpatroon niet en in plaats van 40 uur per week te sporten ging ik 40 uur per week computeren. 

In één jaar tijd werd ik 10 kilogram zwaarder (en steeg mijn vetpercentage met 12%!!)

Had ik meer moeite met concentreren.

Kwam ik super moeilijk in slaap en had ik het gevoel alsof mijn hoofd niet meer kon stoppen met denken. 

Ik was vaak erg prikkelbaar (sorry nog daarvoor ;)) en had veel negatieve gedachten waardoor ik in een neerwaardse spiraal zat. 

Ook kreeg ik mede door voeding, maar ook door langdurig overmatig stress, faalangst en prestatiedruk last van paniek en angst-aanvallen (geloof me, dat wens je niemand toe). 

Mijn vriendin vermoedden dat ik misschien een zuivelallergie heb, teveel slechte koolydraten at en dat ik te weinig sportte en beweging had. (en oh boy – wat bleek zei gelijk te hebben)

Zij had van haar moeder geleerd, die veel over het menselijk lichaam weet omdat ze anatomie les geeft op universiteiten, hoe belangrijk voeding eigenlijk voor je is en mijn vriendin had recent het een en ander gelezen over wat de verandering van je eetpatroon voor positieve effecten had opgeleverd voor andere mensen. 

Ze deelde het met mij en ik besloot om het, maar gewoon te proberen. Wat had ik te verliezen..

Dus, zo’n twee jaar geleden hebben mijn vriendin en ik besloten om gezonder te gaan leven.

We zijn gaan letten op voldoende nachtrust, nog vaker sporten en hebben onze eetgewoonten (de schijf van vijf) ingeruild voor de Paleo wijze. Paleo is een ‘(oer)dieet’ of levenswijze waarbij je geproduceerd voedsel, geraffineerde suikers, verzadigde vetten, graanproducten, zuivel producten en dubieuze e-nummers zoveel mogelijk vermijdt en vooral kiest voor biologisch(e) groenten, fruit, vlees, vis, noten en zaden.

Je eet dus zo dicht mogelijk bij wat de natuur te bieden heeft en dan zo gevarieere mogelijk en je laat zoveel mogelijk geproduceerd voedsel staan. 

Nu, bijna twee jaar later, heeft de Paleo methode en het drinken van smoothies mij afgeholpen van kwalen zoals (heel erg) vaak ziek en verkouden zijn, chronische vermoeidheid, huidproblemen van veel en grote pukkels op mijn rug (die artsen niet konden verklaren en genezen), futloosheid en zelfs angst- en paniekaanvallen.

Daarnaast ben ik in één jaar tijd ruim 10 kilogram afgevallen, is mijn vetpercentage bijna gehalveerd en heb ik energie voor wel tien mensen!

Ik vind het echt ongelooflijk wat voeding allemaal met je kan doen, zowel positief als negatief (als je weer ‘slechte’ voeding gaat eten) en ik voel mij nu beter dan ooit te voren waardoor mijn passie voor gezond en lekker eten is blijven groeien!

Door onder andere mijn werk en omdat ik veel sport ben ik veel van huis.

Daarom probeer ik elke avond voor de volgende dag mijn ‘to-go maaltijden’ te maken.

Ik eet vijf à zes keer op een dag (drie maaltijden en drie gezonde snacks) om een snelle stofwisseling en evenwichtige suikerspiegel te behouden.

Je kunt je waarschijnlijk voorstellen dat dit elke avond flink wat tijd kost om voor te bereiden.

Daarbij is het ook niet altijd mogelijk om bijvoorbeeld soep of een halve kip mee te nemen naar werk.

Als je het vergelijkt met bijvoorbeeld boterhammen of de schijf van vijf dan vergt de Paleo levensstijl meer planning en voorbereiding.

Niks mis mee, maar naar mijn idee kan gezond eten en drinken ook makkelijker en beter!

Wat is een goede, snelle en gemakkelijke manier om je lichaam te voorzien van de essentiële mineralen en vitamines die het nodig heeft vroeg ik mij af?

In de zoektocht naar het antwoord op deze vraag ben ik uitgekomen bij smoothies!

Smoothies zijn relatief goedkoop te maken, snel klaar en daarbij super makkelijk om mee te nemen.

Bovenal zijn ze enorm gezond en super lekker!

Smoothies zijn voor iedereen (of je nou wel of geen Paleo eet) en ook perfect voor mensen met een drukke leven…

De afgelopen 2 jaar heb ik vele smoothies uitgeprobeerd.

Hoewel deze frisse drankjes de laatste jaren veel aan populariteit heeft gewonnen zijn er helaas nog steeds relatief weinig goede informatie- en inspiratiebronnen.

Uit frustratie en eigen behoefte besloot ik om een smoothie recepten e-book te maken dat je leert om de beste smoothies te maken.

Dit eBook bevat 99 lekkere smoothie recepten en geeft je inspiratie om eindeloos te variëren.

Start nu zelf met jouw gezonde(re) leven, laat je inspireren en maak in een handomdraai een heerlijke smoothies! 

Start nu met gezonder leven – gebruik deze succesvolle methode om zelf gezond te worden en te blijven

Hier is hoe je een gezond en gelukkig leven kan hebben, meer concentratievermogen krijgt, betere slaap, meer zelfvertrouwen en vol energie, en door het leven gaat met een glimlacht.

Hoe werkt het? SIMPEL! 

Smoothies zitten boordevol essentiële voedingsstoffen die je nodig hebt voor een betere weerstand, snellere stofwisseling en bouwstenen voor cellen, organen, bloed en nog veel meer.

Kortom; smoothies zijn de makkelijkste en snelste manier om gezonde voeding binnen te krijgen.

Je kunt met smoothies eindeloos mee variëren en is ten opzichte van andere maaltijden super goedkoop. 

Wat ik vooral heel handig vind is dat je smoothies heel makkelijk mee kan nemen omdat ik zelf altijd buiten de deur ben of onderweg ben. 

Smoothies kan je altijd en overal drinken. 

Het eBook bevat écht de MEEST LEKKERE en ALLER-GEZONDSTE smoothie recepten

2 jaar lang maakte ik al smoothies alvorens ik dit eBook heb gemaakt.

Omdat ik echt goede Nederlandstalige smoothie informatie- en inspiratiebronnen miste heb ik het uit eigen behoefte zelf, maar allemaal verzameld.

Omdat smoothies voor mij zulke goede resultaten opleverde (lees: 10 kilo afgevallen, beter slaapkwaliteit, meer concentratievermogen, beter humeur en meer zelfvertrouwen) wilde ik dit heel graag delen met de rest van Nederland. 

Ik heb mijn 2 jaar ervaring gebruikt om echt de 99 allerbeste recepten samen te stellen voor de beste smaak en resultaten. 

In het 99 Smoothie Recepten eBook vind je:

 • Smoothie receptenmet zuivel
 • Smoothie recepten zonder zuivel
 • Groene smoothie recepten
 • Superfood smoothie recepten
 • En zo-genoemde ‘Next Level’ smoothie recepten voor specifieke doelen zoals after workout smoothie, hangover smoothie en meer.

Wat anderen zeggen over het 99 Smoothie Recepten eBook

Regelmatig krijg ik positieve reactie op mijn smoothie ebook. 

Hier een kleine greep uit de e-mails die ik van anderen krijg:

”Dude! Ziet er top uit! Congrats! And well done :) ” – Bernice Falconi, Rotterdam

”In het ebook vond ik precieswat ik zocht: hoe kun je de lekkerste en gezondste smoothies maken zonder dat je altijd bij dezelfde ingrediënten uitkomt, en wat zijn de goede combinaties van ingrediënten. Het boek geeft dat allemaal, met voldoende uitleg. Ook is het boek mooi vormgegeven waardoor het lezen is. Pluspunten: Goede recepten, mooie foto’s / uitvoering, Inspirerend, praktisch.” – Ilona de Pater, Deventer

”Eerst goede uitleg waarom smoothies goed voor je zijn, geen ingewikkelde taal, het leest prettig. En in tweede deel heel lekkere en makkelijk te maken recepten voor de smoothies. Gewoon met normale groente en fruit dat je bij iedere groentezaak of supermarkt kunt kopen! En ze zijn écht lekker!
Boek is mooi uitgevoerd. Ook verrassend, aan sommige combinaties zou ik zelf nooit gedacht hebben.
En ook niet onbelangrijk, ik ben in 1 maand al 1,5 kilo afgevallen” – Sophie van Eijck, Utrecht 

”Veel informatie rondom de producten.
Ik ben blij dat ik nu niet steeds op internet hoeft om een nieuw recept te zoeken.
De recepten zijn heerlijk.” Kaatje, Heerhugowaard

”Leuk en duidelijk informatief ebook.Veel heerlijke recepten die gemakkelijk te maken zijn,zonder dat je allerlei aparte producten in huis hoeft te halen.
Duidelijk en heldere achtergrond informatie.” Erna, Tilburg

”Ik ben een van de grootste groente haters die je je maar voor kan stellen.
Op aanraden van mijn buurvrouw heb ik dit boek gekocht en ben ik gaan expirimenteren met fruit en groente en superfood’s. Voel me heel goed en heb daad werkelijk meer energie en stralende huid etc. Heb nog veel meer mensen weten te overtuigen in mijn omgeving die nu heel blij zijn dat ze het doen!!” – Barbara, Den Haag

”Het eerste deel bevat veel informatie, feitelijk, duidelijk en leuk.
Je leert hier daadwerkelijk dingen en dit bevestigd je keuze om wellicht over te stappen op groene smoothies.
Het tweede deel zijn recepten, tips & tricks. Leest lekker weg!
Persoonlijk had ik van ieder recept een foto willen zien staan.. Puur voor de beeldvorming” – Isabelle Hoogvliet, Didam

Hieronder wat voorbeelden uit het 99 Smoothie Recepten eBook:

99 Smoothie Recepten eBook voorbeeld 2

99 Smoothie Recepten eBook voorbeeld 3

Download nu het 99 Smoothie Recepten eBook en ontdek zelf: 

 • Waarom er leven op aarde bestaat – over groenten, chlorofyl en de superkracht van (groene) smoothies. (lees: smoothies zijn levensenergie en geven je power)
 • Hoe smoothies je leven kunnen veranderen (zoals het ook bij mij heeft gedaan) 
 • Wat smoothies precies zijn en waarom je die zou moeten drinken? 
 • Waarom groente en fruit van levensbelang zijn en hoe je er je voordeel mee kunt doen. 
 • Wat je precies nodig hebt voor smoothies en alles over welke ingrediënten wel en niet werken. 
 • De top 5 meest gemaakte fouten bij smoothies en een gezond leven.
 • Nooit eerder vertoonde tips & tricks voor hoe je de allerbeste smoothies maakt.
 • Antwoord op de meest gestelde vragen over smoothies.
 • En natuurlijk de meest lekkere en aller-gezondste smoothie recepten. (99 stuks!) 

Waar wacht je nog op?

Onze 30 dagen niet goed geld terug garantie  

garantie

Mocht je binnen 30 dagen na aanschaf om welke reden dan ook, besluiten dat dit product niet aan je verwachtingen voldoet.

Krijg je 100% van je geld terug.

Alles wat je hier voor hoeft te doen is een mailtje te sturen naar info@smoothiereceptenpro.com.

Met deze garantie geef ik je dus 30 dagen lang de tijd om alles op je gemak te bekijken en is het niet is wat je had gehoopt dan krijg je als je geld terug. 

Begin nu een gezonder leven

Alles wat je nodig hebt om gewicht te verliezen en te beginnen met gezonder te eten.

Dit eBook is de beste plek om te starten wanneer je klaar bent om naar een volgend niveau te gaan.

Smoothie recepten instructies, specifiek (dieet) advies hoe je gezonder kunt eten en leven, informatie en tips over alles wat je moet weten voor het maken van de beste en lekkerste smoothies, en nog veel meer…

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten