Hey daar! Welkom op mijn nieuwe website www.SmoothieReceptenPro.com. Mijn naam is Pim en ik kom uit Den Haag. Ik ben een groot liefhebber van gezond en lekker eten en ik heb een passie voor (online) ondernemen. Deze twee passies combineer ik samen op deze website Smoothie Recepten Pro. Ik streef ernaar om dit de beste informatie- en inspiratiebron te maken voor alles soorten smoothie liefhebbers. 

Hoe ik met smoothies in aanraking ben gekomen?

Zo’n twee jaar geleden hebben mijn vriendin en ik besloten om gezonder te gaan leven. We zijn gaan letten op voldoende nachtrust, nog vaker sporten en hebben onze eetgewoonten (de schijf van vijf) ingeruild voor de Paleo wijze. Paleo is een ‘dieet’ of levenswijze waarbij je geraffineerde suikers, verzadigde vetten, graanproducten, zuivel producten en dubieuze e-nummers zoveel mogelijk vermijdt en vooral kiest voor biologisch(e) groenten, fruit, vlees, vis, noten en zaden. De Paleo methode heeft mij ontzettend veel goeds gebracht.
Door onder andere werk en sport ben ik veel van huis, daarom probeer ik elke avond voor de volgende dag mijn ‘to-go maaltijden’ te maken. Ik eet vijf à zes keer op een dag (drie maaltijden en drie gezonde snacks) om een snelle stofwisseling en evenwichtige suikerspiegel te behouden. Je kunt je voorstellen dat dit elke avond flink wat tijd kost om voor te bereiden. Daarbij is het ook niet altijd mogelijk om bijvoorbeeld soep of een halve kip mee te nemen naar werk. een goede, snelle en gemakkelijke manier om je lichaam te voorzien van de essentiële mineralen en vitamines die het nodig heeft? In de zoektocht naar het antwoord op deze vraag ben ik uitgekomen bij smoothies! Smoothies zijn relatief goedkoop te maken, snel klaar en daarbij super makkelijk om mee te nemen. Bovenal zijn ze enorm gezond en super lekker! Smoothies zijn voor iedereen (of je nou wel of geen Paleo eet) en ook perfect voor mensen met een drukke leven…

Waarom deze website Smoothie Recepten Pro?

Het afgelopen jaar heb ik vele smoothies uitgeprobeerd. Hoewel het frisse drankje de laatste jaren veel aan populariteit heeft gewonnen zijn er naar mijn mening helaas nog steeds weinig goede informatie- en inspiratiebronnen, en al helemaal niet Nederlandstalig. Ik speelde al een tijd om hier ‘iets’ mee te gaan doen. Toen ik mijzelf voor de uitdaging stelde om in 99 dagen tijd een onderneming te starten zonder geld, wist ik vrijwel meteen dat ik een smoothie receptenboek wilde gaan maken. Deze website is daar een onderdeel van geworden, gewoon omdat ik het leuk vind. 

Ik zal deze website zo veel mogelijk updaten met de beste tricks en tips over smoothies en natuurlijk de meest heerlijke smoothie recepten met je delen!

Veel lees plezier toegewenst!

 

Geef een reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten